За Аниматора

   Аз съм Калин Желев, познат в танцовите среди като Гибона(от там и името Gibonaparties) . Занимавам се с анимация на детски рождени дни вече 4 години и в течение на времето развих свой продукт – детско парти с танцова насоченост, който включва Брейк шоу и танцова работилница, последвани от много забавни игри. Децата ще имат възможност да видят шоу с акробатични елементи от брейка, както и да изпробват и подобрят чувството си за ритъм.

 Детският рожден ден с брейк танци е перфектен за по-големи деца, а именно такива от 7 до 12  годишна възраст, защото го намират за готин понеже вече са големи за приказни тематични партита. От  Gibonaparties може да очаквате нещо нестандартно. Освен танците, децата играят и много различни от стандартните игри.
Бих искал да уточня, че не толерирам обучаването на начинаещи деца на сложни и опасни движения, затова и не го правя. Има много прости движения, които всички деца могат да направят и научат в рамките на една работилница, за да се забавляват заедно и да се получи задружно парти. Аз съм приготвил хореография с точно такива движения.
Титли от състезания по Брейк:
Лютеница all style battle 1vs1 – 1st place
Rockalution 2017 3vs3 – 1st place
Rockalution 2015 3vs3- 1st place
West Conquest 2015 -1st place
Street Masters 2014 – 1st place
Unitet We Stand III – 1st place
Bulgarian flava 2013 – 1st place
Dance Empire 2015 – 1st place
ON! Fest Breaking battles 2017 – 2nd place
Dupnitsa Damce Fest 2018 – 2nd place
За да поръчате парти на избрано от вас място, пишете ми  или се обадете на посочения номер. (виж “контакти”)
***Важи за цялата страна.

 

%d bloggers like this: